Goedkope hosting is Xenat Webhosting
Geen storingen

Op dit moment zijn er geen storingen bekend.

06-01-2015 Prijswijziging per 1 maart

In verband met de ongunstige dollar/euro prijs, zullen de registratiekosten van de .com, .net, .org en .info worden aangepast per 1 maart 2015. Vanaf die datum zijn wij genoodzaakt 15 euro per domeinnaam in rekeing te brengen voor 1 jaar registratie. (inclusief BTW)

Per 5 april geen ondersteuning meer voor Frontpage

Cpanel heeft de ondersteuning voor Frontpage definitief gestopt. We zijn gedwongen de ondersteuning te stoppen. U kunt nu via de FTP functie van Frontpage uw website uploaden. Voor hulp of vragen stuur ons een mail.

04-03 Ziggo sluit poort 25

Gebruikers van Ziggo kunnen sinds vandaag problemen hebben met het versturen van e-mail. Klik op de link hieronder om te zien hoe u dit kan oplossen.

Versturen van e-mail

Ziggo, KPN, Freeler, Hetnet en Planet gebruikers
Kunnen problemen ondervinden met het versturen van hun e-mail. Lees verder voor de oplossing >>.


Nieuws

geen nieuws

Meest gestelde vragen

Domeinnaam
ANSWERS
 1. Aan welke eisen moet een domeinnaam voldoen
  De volgende voorwaarden zijn van toepassing; de domeinnaam mag letters, cijfers en het minteken (-) bevatten. Het minteken mag niet het eerste of laatste teken zijn. De domeinnaam mag niet uitsluitend uit cijfers bestaan. De domeinnaam dient minstens 2 tekens lang te zijn. Als maximum wordt 63 tekens geadviseerd.
  [Back to top]
 2. Hoe lang duurt de registratie van een domeinnaam?
  De domeinnaam wordt op werkdagen binnen enkele uren geregistreerd zodra de betaling binnen is of een machtiging gegeven is. Het duurt tot maximaal 48 uur voordat het domein wereldwijd op het internet te vinden is.
  [Back to top]
 3. Wanneer we uw domeinnaam registreren, zijn we verplicht om uw adresgegevens door te geven aan de registrerende partij.
  Wanneer we uw domeinnaam registreren, zijn we verplicht om uw adresgegevens door te geven aan de registrerende partij. Dit is de regelgeving voor de registratie van domeinnamen en u kunt dit nalezen op internet: voor com/net/org domeinnamenis is dit artikel 10 van de Service Agreement hier op de Register.com site te vinden en voor .nl domeinnamen hier op site van SIDN.
  [Back to top]
 4. Waarom betaal ik voor een verhuizing geld mijn domein is toch al geregistreerd ?
  De verhuizing kost helemaal niks we hanteren alleen kosten van een registratie voor 1 jaar. De verhuizing zelf kost dus niks maar een verhuizing bij een .nl domein (en alle andere domeinen) gaat nou eenmaal altijd met 1 jaar registratie gepaard. U betaalt dus voor de registratie en niet voor de verhuizing zelf.
  [Back to top]
Jump to:
Powered by ODFaq v2.1.0
Home | Algemene voorwaarden | Contact | ©2005-2010 Xenat Webhosting

* Eerste jaar gratis, ook bij verhuizing van uw domeinnaam. Na het eerste jaar 10 euro per jaar.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Dus is dit een goedkope hosting of niet?