Goedkope hosting is Xenat Webhosting
Geen storingen

Op dit moment zijn er geen storingen bekend.

06-01-2015 Prijswijziging per 1 maart

In verband met de ongunstige dollar/euro prijs, zullen de registratiekosten van de .com, .net, .org en .info worden aangepast per 1 maart 2015. Vanaf die datum zijn wij genoodzaakt 15 euro per domeinnaam in rekeing te brengen voor 1 jaar registratie. (inclusief BTW)

Per 5 april geen ondersteuning meer voor Frontpage

Cpanel heeft de ondersteuning voor Frontpage definitief gestopt. We zijn gedwongen de ondersteuning te stoppen. U kunt nu via de FTP functie van Frontpage uw website uploaden. Voor hulp of vragen stuur ons een mail.

04-03 Ziggo sluit poort 25

Gebruikers van Ziggo kunnen sinds vandaag problemen hebben met het versturen van e-mail. Klik op de link hieronder om te zien hoe u dit kan oplossen.

Versturen van e-mail

Ziggo, KPN, Freeler, Hetnet en Planet gebruikers
Kunnen problemen ondervinden met het versturen van hun e-mail. Lees verder voor de oplossing >>.


Nieuws

geen nieuws

Meest gestelde vragen

Backup
ANSWERS
 1. Door Xenat een backup terug laten plaatsen
  Elke 24 uur wordt er een back-up gemaakt van alle accounts. Wij bewaren van elk account 1 backup van 24 uur oud, 1 van een week oud en 1 van een maand oud. U kunt ons dus vragen om een backup terug te plaatsen. Dit kunt u doen door ons te e-mailen. Vermeld dan welke back-up u terug geplaatst wilt hebben, de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse backup en om welk domein het gaat. Wij zullen alleen e-mails in behandeling nemen die gestuurd zijn vanaf het e-mail adres die u heeft geregistreerd bij ons.
  [Back to top]
 2. Zelf backups maken van uw site
  Hoewel onze server elke 24 uur een volledige backup van alle accounts maakt is het natuurlijk altijd verstandig om zelf ook even een backup lokaal op uw eigen pc te maken van alle bestanden. U kunt 2 soorten backups maken: een full backup en een home directory backup. Een full backup zal op de server geplaats worden buiten de root van uw webhosting account (dus buiten de map public_html) op de server, en dat betekend dat de backup nog steeds op de server staat en niet lokaal op uw hardeschijf. U kunt via deze optie ook een backup laten maken naar een andere FTP server. U kunt het beste gaan voor de home directory backup, deze zal de backup downloaden naar uw eigen pc in een tar.gz file. Wij raden u aan het bestand niet uit te pakken als u werkt op een systeem met MS Windows erop omdat dit beschadigingen aan uw backup kan veroorzaken, en zo fouten kan geven tijdens het terug plaatsen van uw backup. Ook raden wij u aan niet uit te pakken met programma's als WinRaR etc. Download ook even altijd een backup van uw MySQL database (indien aanwezig) Backups terug plaatsen kunt u rechts doen met de blader en upload buttons, eerst bladeren naar het juiste backup bestand en dan uploaden. Breek dit proces niet af.
  [Back to top]
 3. Zelf backups maken van uw MySQL database
  Klik op “Download/Upload backup file” in Cpanel, klik hierna op de naam van de MySQL database welke u wilt downloaden, deze vindt u onder "Download van een SQL DB Backup" sla deze daarna op op uw computer U heeft nu een kopie van uw database gemaakt en opgeslagen !
  [Back to top]
 4. Een site backup terugplaatsen
  Klik op “Download/Upload backup file” in Cpanel, daarna op "browse" selecteer de backup die u wilt terugplaatsen en klik hierna op "Upload" De backup is teruggeplaatst en eventuele veranderingen hierna zijn ongedaan gemaakt.
  [Back to top]
 5. Zelf een MySQL backup terugplaatsen
  Klik op “Download/Upload backup file” in Cpanel, daarna op "browse" selecteer de MySQL backup die u wilt terugplaatsen en klik hierna op "Upload" De backup is teruggeplaatst en eventuele veranderingen aan uw MySQL database zijn hierna zijn ongedaan gemaakt.
  [Back to top]
Jump to:
Powered by ODFaq v2.1.0
Home | Algemene voorwaarden | Contact | ©2005-2010 Xenat Webhosting

* Eerste jaar gratis, ook bij verhuizing van uw domeinnaam. Na het eerste jaar 10 euro per jaar.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Dus is dit een goedkope hosting of niet?